LINKS EN UITSTAPJES

In de directe omgeving van Camping De Linie

Home | Links en uitstapjes

Recreatiekaart

Hierbij onze recreatiekaart, open de link voor de pdf.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ontmoet de zeldzame witte tijgers en witte leeuwen, sta neus aan neus met onze ijsberen en loop door het unieke berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Klim op de grootste speelolifant ter wereld om de machtige Afrikaanse olifanten vanaf 12 meter hoogte te bekijken. Grebbeweg 111 3911 AV Rhenen 0317-650200 vanaf de camping is de rit 6,1 km.
Speciaal voor Camping De Linie heeft Ouwenhands Dierenpark voor u een aantrekkelijke korting van 2,50 euro op entreekaarten! Vraag de korting aan via deze link!

Rivierenland

Overkoepelende website voor Rivierenland, Betuwe, Bommelerwaard en Land van Maas & Waal.

Kasteeltuin Hemmen

De ommuurde kasteeltuin is op een kaart uit 1832 te vinden, maar is vermoedelijk ouder. De tuin werd vroeger gebruikt voor het telen van groenten, fruit en snijbloemen. Tegen de noordelijke muur was een druivenkas gebouwd.
De tuin is ruim 52 meter lang en ca. 25-35 meter breed. De hoofdopzet van de tuin is classicistisch van karakter, waarbij de verhouding 2:1 een belangrijke rol speelt. Binnen het rechthoekige hoofdpad komen twee vierkanten voor die weer verdeeld zijn in tweemaal vier hoofdvakken, het zgn. vierdubbel- vierkant.

Blauwe kamer in Wageningen

In Informatiecentrum Blauwe Kamer kunt u terecht voor informatie over dit bijzondere rivieroeverreservaat langs de Nederrijn. Er is een prachtige multimediapresentatie over het gebied te zien en u kunt er terecht voor een kopje koffie of thee. In natuurgebied de Blauwe Kamer zijn wandelingen uitgezet voor volwassenen en kinderen. Voor minder validen leidt een rolstoelpad naar een uitzichtpunt. In het kleine winkeltje vindt u streekproducten, zoals jams en honing. Ook kunt u er terecht voor leuke of educatieve cadeauartikelen.

Culinair hoogstandje om de hoek - Molen de Zwaluw

Midden in de Betuwe staat aan de rand van een gebied met fruitteelt een pannenkoekenrestaurant met daarop de grootste molen van de provincie Gelderland. In de molen vind u ons pannenkoekenrestaurant en bowlingcentrum Molen de Zwaluw. Bij ons kunt u ook terecht voor scooter verhuur en bowling.

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Restaurant ’t Veerhuis Opheusden

Welkom bij Restaurant ’t Veerhuis in Opheusden. Bij ons kunt u culinair genieten en dat op een prachtige en authentieke locatie! U vind ons restaurant in het hart van de Betuwe, langs rivier de Rijn. Op ons terras kunt u in de zomerdagen relaxen onder het genot van een heerlijke maaltijd of een hapje en een drankje. In het Veerhuis vind u het restaurant, waar u heerlijk kunt lunchen of dineren en een nostalgisch bruin café voor een gezellig drankje. Restaurant ’t Veerhuis is de ideale locatie voor een lunch, diner of om te ontspannen onder het genot van een drankje. U kunt bij ons ook terecht voor feesten, partijen en zakelijke meetings.

Bed and breakfast NL

Ben je op zoek naar een bijzondere overnachting? Een kleinschalig en uniek verblijf met een persoonlijke service? Kies dan voor de charme van een bed and breakfast. In een B&B ervaar je echte gastvrijheid en leer je jouw bestemming kennen als een local.
Een bed & breakfast geeft je het gevoel dat je thuiskomt, ook al ben je op reis. De geur van vers gezette koffie komt je tegemoet als je binnenstapt. Een fleurige bos bloemen staat op tafel en er zijn zelfgebakken broodjes bij het ontbijt.

BASE Lifestyle

Toe aan wat inspanning? Bij Camping De Linie kun je voor sportieve activiteiten deelnemen aan een bootcamp op de camping! De bootcamp les wordt door onze trainer meerdere keren per week gegeven. Check de informatiebalie voor de tijden en schrijf je in!

ANWB

De algemene ANWB website voor uitstapjes, verkeer, vrije tijd en verzekeringen.

Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

RECRON is een ondernemende brancheorganisatie voor ondernemers in de recreatiesector en dat vertaalt zich in de volgende missie: RECRON zet zich in voor succesvol en kansrijk ondernemerschap in de markt van recreatiebedrijven in de ruimste zin des woords.

© Camping De Linie - Realisatie: Woerdekom Webdesign | Lienden